Tidligere turer som er arrangert:

Vår neste golfreise går til den herlige byen Lagos, vest på Algarvekysten i Portugal 20 – 27 oktober 2018.

Vi har satt av 50 plasser på denne felles turen, med direkte fly fra Gardermoen til Faro, og buss videre til Lagos by, som tar ca 1 time.

Aqualuz Suite & Apartement Hotel**** tilbyr oss oppgraderte rom, med separat soverom og oppholds rom, med pool view. Det er kort gangavstand til Lagos sentrum og Marina, som har et yrende uteliv, mange hyggelige restauranter, barer og mulighet for shopping.

Espiche golf skal spilles tre ganger, den ligger på en høyde over byen, med flott utsikt til områdene rundt Lagos. Banen er forholdsvis ny, den er nå 5 år gammel, og tilbyr mange morsomme og varierende hull. Et fantastisk klubbhus med god plass både ute og inne, flott utsikt over banen gir deg en fin avslutning på golfdagen. Vi har fri rangeballer de dagene vi spiller på Espiche.

Palmares golfbane spilles to dager, på to av de tre 9 hulls sløyfene som Palmares disponerer. Vi mener Palmares er en av Algarves skjulte perler, noe man vil forstå første gangen man ankommer klubbhuset. Fantastisk utsikt over Atlanterhavet, der en av sløyfene har 6 hull som går helt nede ved vannet, med en typisk links karakter. Raske greener, nydelig design, og en bane i topp kondisjon vil gi deg en golf opplevelse av de sjeldne.

Inkludert i turen:

Fly med frakt av koffert og golfbag

7 netter i oppgraderte rom på Aqualuz med frokost, velkomst middag og avslutnings middag

5 runder golf

Transfer t/r flyplass og golfbaner

Reiseleder tjeneste

Uhøytidelige turneringer arrangeres noen av dagene

Hyggelig sosialt samvær

Dette er noe av det som venter deg, vår høst tur er veldig populær, så vær raskt ute med å melde din interesse!

Påmelding til turen sendes på mail til postmaster@golftravels.no. Har du flere spørsmål, kontakt daglig leder i Golf Travels Ove Salvesen på mobil 902 14 420.