om golf travels

I over 10 år har Golf Travels levert golfturer av høy kvalitet. Hos oss får du en profesjonell partner som kjenner destinasjonene, og som setter spilleren i fokus.

Golf Travels – Gruppespesialisten

Golf Travels DA er et norskeid selskap, stiftet i 2006, som har spesialisert seg på å tilrettelegge golfreiser fra A – Å. Golf Travels DA er medlem av reisegarantifondet.

Vi jobber med gruppeturer med reiseleder, skreddersydde turer for vennegjengen og individuelle reiser. Golf Travels har arrangert medlemsturer og sponsorturer for flere golfklubber i Norge: Miklagard, Holtsmark, Krokhol, Grønmo, Skei, Tjøme, Kongsvinger, Vestfold og Nøtterøy. Flere av disse turene er lagt opp i samarbeid med klubbens pro.

fra a-Å

En golfreise skal oppfylle forskjellige ønsker og behov. Vi har god kunnskap om forskjellige reisemål i Europa og i verden ellers og kan hjelpe deg til en uforglemmelig opplevelse for golfturen din.

Hvorfor velge oss

Over 10 års erfaring

Siden 2006 har Golf Travels levert golfturer av høy kvalitet. Hos oss får du en profesjonell partner som kjenner destinasjonene, og som setter spilleren i fokus.

Skreddersydde reiser

Vi har arrangert golfturer siden 2006 med høy kvalitet og med skreddersydd innhold. Enten du reiser alene eller i en gruppe vil Golf Travels gjøre sitt ytterste for å legge opp en tur du får maks glede og utbytte av.

Gode samarbeidspartnere

En golftur er noe du skal huske. Vi gir deg råd om de beste opplevelsene både sportslig og reisemessig, og har derfor et bredt nettverk av profesjonelle og dyktige samarbeidspartnere over hele verden.

OVe salvesen

Før jeg etablerte Golf Travels jobbet jeg 14 år i golfbransjen som daglig leder i Golfsenteret Sandaker og på Vestfold Golfklubb. Jeg har jeg vært med på å arrangere store golfturneringer på nasjonalt og internasjonalt nivå og har opparbeidet meg lang erfaring med sponsorarrangementer. 

Som daglig leder i Golf Travels i over 10 år har jeg nå god kunnskap om golfdestinasjoner i inn- og utland og lang erfaring som reiseleder. Jeg har også opparbeidet meg et stort nettverk av kontakter i reiselivsbransjen.

Adresse

Strandgårdsveien 2, 3145 Tjøme

Telefon

+47 902 14 420

Kontakt oss