Golf Travels var den første golftur-operatøren som satte Belek på kartet, og Hotel Sueno ***** i Belek er Golf Travels favoritt hotel.

Belek er utvilsomt et av de beste golftilbudene du vil finne i Sør Europa. Innenfor 20 minutter ligger det 15 nydelige golfbaner og et fantastisk tilbud på høykvalitets hoteller, alle med et fokus, å tilfredstille golferes krav til en vellykket golf ferie. På Sueno har du to ypperlige golfbaner beliggende rett utenfor resepsjonen, som eneste anlegg i Belek med denne beliggenheten. Sueno er 5 stjerners hotell, og akkurat passe stort til at du får en intim stemning. Utsikten fra hotelrommene som vender mot banen er fantastisk, du kan se rett på green 9 og 18 på begge banene, 2 av greenene er plassert på øyer rett utenfor hotellet. Fra badstua har du faktisk utsikt ut mot banen!

Vi anbefaler varmt et opphold på Sueno, i desember til midten av januar kan man få meget hyggelige priser. Vær oppmerksom på at det lønner seg å være tidlig ute for å få gode start tider på golfbanene i Belek. Golf Travels benytter en lokal golfagent, som henter dere på flyplassen, har forhånds reserverte rom og starttider på alle hotel og golfbaner i Belek, og som følger dere opp under hele oppholdet. De tilbyr også guidede ekskursjoner til severdigheter i området. Prisene er meget konkurransedyktige både i lavsesong og høysesong.