Årets påsketur 2018

ALMERIMAR, SPANIA

Almerimar, Spania
29. mars - 05. april
Fra kr. 10.400 ,- per pers
Almerimar

Solfylt tur påsken 2018

Costa Almeria ligger på den mest solsikre delen av solkysten i Spania, drøyt 1 1/2 times kjøring nord for Malaga. Almerimar Golf Hotel***** ligger rett ovenfor marinaen og stranden. Hotellet disponerer 3 x 9 hull, som kombineres i løpet av uken. Frokost og middag er inkludert, også 18 hull hver dag (6 runder). Det er gangavstand til golfbanen. Vi bor i deluxe rom med view. 30 plasser er reservert. 2 dagers fri entre til hotellets SPA, og redusert pris på buggie spisser uken der nede. Avreise og hjemkomst fra Sandefjord Torp direkte til Malaga med Norwegian.

I prisen inngår:

Fly direkte t/r Sandefjord Torp – Malaga

Frakt av koffert og golfbag Busstransport t/r flyplass

Overnatting i deluxe dobbeltrom med view

6 x 18 hull på Almerimar golf

Frokost og buffet middag

2 dagers fri adgang til SPA

Hyggelige og uhøytidelige turneringer

Reiseledertjeneste

 

 

Pris per pers kr 10.400,-

Tillegg single kr 2.100,-

(Depositum kr 3.000,- faktureres ved påmelding)

 

Almerimar Golf Hotel *****

Almerimar Golf Hotel er et 5 stjernes hotel beliggende på Costa Almeria, ved det idylliske tettstedet Almerimar. Det er et moderne hotel, med spa, svømmebasseng og fri WIFI på rommet. Kort gang avstand både til marina, med butikker, barer og restauranter, til stranden samt til golfbanen gjør oppholdet svært behagelig.

Golfbanene

Almerimar golf består av tre 9 hulls sløyfer, designet av den kjente golf arkitekten Gary Player. Alle sløyfene starter ved klubbhuset og har forskjellig karakter og utfordringer. Man har havutsikt på mange hull, banen går i et ondulert terreng, men designet slik at det ikke er vanskelig å gå de tre sløyfene. Vi kombinerer de forskjellige sløyfene i løpet av uken.

Tilbakemledinger

Dette sier tidligere deltakere

Tusen takk til Ove Salvesen, og Lisa Salvesen også, for en fantastisk uke. Veldig hyggelig at Lisa spilte så bra og vi hadde en kjempekoselig dameball. Vi gleder oss til neste tur!

Britha Amundsen

Gruppetur til Portugal, 2018

Ove Salvesen er super som reiseleder. Alltid hyggelig å være på tur med han, både for gammel og ung. Logistikken er på topp, golfbanene er nydelige, smilet er alltid på lur og latteren sitter løst.

Ragni Skille Berger

Gruppetur til Portugal, 2018

Ove Salvesen hadde som vanlig gjort en god jobb med konkurranser, damedag etc. Palmeras var jo i tillegg også ganske spektakulært fra enkelte tee-steder. Alt i alt så var det en flott tur med morsomme baner å spille på.

Marion Carlmar

Gruppetur til Portugal, 2018