Bli med Golf Travels til Tavira på Algarvekysten i Portugal

Tavira, Algarvekysten
8. - 15.april 2023
Fra kr. 14.300 ,- per pers
Tavira, Portugal

Endelig kan vi inviterer dere tilbake til Tavira, meld deg på!

Tavira ligger ca 25 minutters kjøring fra Faro flyplass mot spanskegrensen. Det er en herlig liten by, med historiske bygninger, og elven Rio Sequa som skiller den nye delen fra gamlebyen. Hotellet vårt, Vila Gale Tavira, ligger i den nye delen, ca 5 minutters gange til gamlebyen. Her går vi i trange brosteinsbelagte gater eller smug, med små sjarmerende restauranter (noen har bord ute i gaten). Det ligger også hyggelige restauranter langs elven, både på den nye og gamle siden av byen.

Vi skal spille 5 runder på 3 golfbaner i løpet av uken. Benamor, den nærmeste banen, er 8 minutter kjøring fra hotellet. Banen er morsom å spille, og her er mange av de lokale medlemmer. Søsterbanene Quinta da Ria og Quinta de Cima ligger 15 minutters kjøring fra hotellet, og er av virkelig god standard. På Quinta da Ria spiller du flere hull med fantastisk utsikt mot sjøen, men Quinta de Cima kanskje er regnet som mesterskaps banen. Vi bor på Hotel Vila Gale Tavira****, rett i utkanten av sentrum i Tavira.

I PRISEN INNGÅR:

  • Fly direkte t/r Gardermoen – Faro med Norwegian, frakt av koffert og golfbag
  • Transport t/r flyplass og golfbaner
  • Overnatting med pool view på Vila Gale Tavira****
  • Frokost inkludert
  • 1 x 18 hull på Benamor golf
  • 2 x 18 hull på Quinta da Ria
  • 2 x 18 hull på Quinta de Cima
  • Hyggelige og uhøytidelige turneringer
  • Reiseledertjeneste
Pris pr. pers i delt dobbeltrom kr 14.300,-
Tillegg single rom kr 1.800,-
Depositum kr 4.000,- faktureres ved påmelding

PÅMELDING SENDES TIL : 
Golf Travels v/ Ove Salvesen
Mail:  ove@golftravels.no

 

Tilbakemledinger

Dette sier tidligere deltakere

Tusen takk til Ove Salvesen, og Lisa Salvesen også, for en fantastisk uke. Veldig hyggelig at Lisa spilte så bra og vi hadde en kjempekoselig dameball. Vi gleder oss til neste tur!

Gruppetur til Portugal, 2018

Ove Salvesen er super som reiseleder. Alltid hyggelig å være på tur med han, både for gammel og ung. Logistikken er på topp, golfbanene er nydelige, smilet er alltid på lur og latteren sitter løst.

Ragni Skille Berger

Gruppetur til Portugal, 2018

Ove Salvesen hadde som vanlig gjort en god jobb med konkurranser, damedag etc. Palmeras var jo i tillegg også ganske spektakulært fra enkelte tee-steder. Alt i alt så var det en flott tur med morsomme baner å spille på.

Marion Carlmar

Gruppetur til Portugal, 2018