Kontakt oss

Kontakt oss for bestilling, tilbud eller mer informasjon

ADRESSE

Strandgårdsveien 2

3145, Tjøme

TELEFON

+47 902 14 420

Norge

 

E-POST

ove@golftravels.no

Vi svarer så raskt vi kan

Kontakt oss, send mail til ove@golftravels.no

Betingelser, reiseforsikring og praktisk informasjon

Påmelding til reisen
Påmelding til reisen er som å regne for bindende for Golf Travels DA når bekreftelse på plassen og prisen på reisen er gitt til kunden skriftlig ved mail, brev eller fax. Påmeldingen er regnet som bindende for den reisende når depositum er betalt, eller ved at kunden bekrefter bestillingen skriftlig ved mail brev eller fax.
Våre priser
Vi forbeholder oss retten til å høye prisen ved forandringer som er utenfor vår kontroll. Den avtalte pris kan forhøyes som følge av endringer i: 

relevante skatter og avgifter, så som fly og lufthavn avgifter, eller valutakurser som er anvendt ved beregningen av prisen for den aktuelle pakkereise.

Våre avbestillingsbetingelser
Depositum på ca 25 % av totalbeløpet,- faktureres ved bestilling.
Avbestilling senere enn 45 dager før avreise: Depositum refunderes ikke.

Avbestilling mellom 45 og 15 dager før avreise betales 50 % av reisens totalkostnad. Avbestilling 15 dager eller mindre før avreise betales 100 % av reisens totalkostnad.

Vi anbefaler dere å ha egen reiseforsikring (se egen informasjon på forsiden)

Det kan forekomme andre avbestillingsregler som følger av våre leverandørers avbestillings regler. Dette skal spesifiseres i eget informasjons skriv til de reisende som sendes ut ved påmelding til pakkereisen.

Reisens pris
Reisens pris er beregnet på grunnlag av gjeldene priser på valutakurser, drivstoff, avgifter m.m. Om endringer skjer frem til avreisetidspunkt på ovenstående prisgrunnlag, forbeholder Golf Travels seg retten til å justere prisen på reisen i henhold til disse endringer.
Reisegarantifondet
Golf Travels Da er medlem av reisegarantifondet og forplikter seg til å følge de lover og regler som følger av pakkereiseloven (lov om pakkereiser og reisegaranti).
Reiseforsikring
Golf Travels formidler reiseforsikring gjennom Gouda Reiseforsikring. De er en av landets største selskap innen reise- og avbestillings forsikring og har spesialisert seg på dette fagfeltet. I en helårs reiseforsikring inngår også avbestillings forsikring.  Gouda har egen døgnbemannet alarmsentral.
Pass og visum
Husk alltid passet ditt når du skal ut og reise. De fleste flyselskap opererer i dag med billettløs reise, det vil si at du skal vise frem passet ditt i innsjekkingsskranken ved avreise. Noen flyselskap utsteder reisebevis for flyreisen som du må ha med deg på hele reisen. I en gruppereise vil Golf Travels legge inn navn og sende ut reisedokument på mail direkte til kunden. Om landet du skal reise til krever visum, vil det opplyses om i vår reisebeskrivelse. Den reisende er selv ansvarlig for å søke om visum der det kreves innen avreisetidspunktet.

Husk: Er passet ditt utløpt? Noen land krever at passet skal være gyldig i mer enn 6 måneder før avreise.

Vaksinasjon
Det er noen land som du må eller bør vaksinere deg før du reiser. Sjekk med vaksinasjonskontoret i ditt nærområde, eller kontakt oss om du er usikker.