SPANIA

SPANIA

I en år rekke har fastlands Spania vært en favoritt for golfhungrige nordmenn.Golf Travels har plukket ut våre destinasjoner blant mange tilbud langs kysten fra Barcelona i nord til Malaga i sør.

En av de store fordelen med disse destinasjoner er fly-tilgjengelighet, med direkte fly fra mange norske byer.

Alicante

Alicante området er velkjent for de fleste. Vi har valgt ut noen flotte golfresorter rundt Alicante by, som for øvrig er et «must å besøke» for å oppleve severdigheter, mat kultur og et yrende folkeliv

Alicante golf

Rett utenfor Alicante sentrum finner du dette flotte 4 stjerners hotellet, beliggende i gangavstand fra Playa San Juan stranden, og med en 18 hulls golfbane av meget god kvalitet tilhørende hotellet. Her kan man kombinere en herlig golfferie med strandliv og byliv.

De fleste kjenner Alicante som en transit by, men Alicante har masse å by på ! Et levende sentrum, med hyggelige gågater, butikker kultur, og galerier, samt en mengde hyggelige restauranter og barer gjør Alicante til en opplevelse du ikke vil gå glipp av. Hotellet har mange gode tilbud på golfpakker, buggies er alltid inkludert, Spa og relax avdeling, alt ligger til rette for en fin ferie.

La finca golf & Spa resort

Nabo hotellet Dom Pedro Marina Vilamoura er også et godt alternativ om man ønsker å bo i nærheten av marinaen og i gangavstand til uteliv og restauranter i Vilamoura. De har også gratis shuttle til golfbanene.

Bonalba golf resort

Ca 15 minutters kjøring fra Alicante flyplass ligger Bonalba Golf Resort, men tilhørende golfbane rett utenfor hotellet. De harsamarbeid med andre baner i nærheten, anbefaler Alenda golf som er en herlig og velholdt bane. På Bonalba kan man få meget fine golfpakker.

Malaga

Malaga er velkjent for mange. Vi har valgt oss ut en destinasjon nord øst for Malaga. Almeria er kjent for å være en av de mest solsikre områdene på den Spanske sør kysten. Almerimar Golf & Spa resort ligger ca 1 time og 30 minutter fra Malaga flyplass, med 3 x 9 hull og 5 stjerners hotell for du utrolig mye for pengene.

Almerimar golf hotel

Ca 1 ½ times kjøring nord for Malaga ligger dette flotte golfanlegget, med 5 stjerners hotel og 3 x 9 hull rett utenfor hotellet. Her får du mye valuta for pengene, og det er gangavstand fra hotellet til byen Almerimar, med en flott sandstrand, marina og mange lokale puber og restauranter. Her er det ikke turistpreg, men lokale som preger bybildet. Almerimar er regnet som et av Spanias mest solsikre områder.