Høsttur 2017 til

ALGARVEKYSTEN

Tavira, Portugal
21. oktober - 28. oktober
Fra kr. 10.350 ,- per pers
Algarvekysten

Høsttur til Tavira på Algarvekysten

Golf Travels høst tur går til Portugal, og byen Tavira på Algarvekysten. Vi bor på Maria Nova Lounge Hotel****, og spiller golf på de nydelige banene Benamor, Quinta da Ria, Quinta de Cima, Castro Marim og Quinta do Vale. Det er reservert 60 plasser på turen, som arrangeres 21 til 28. oktober 2017.

Tavira er en herlig Portugisisk småby som kombinerer sjarmerende blanding av gammel historie og lokalt preg med et godt utviklet turist tilbud. Det er ikke vanskelig å tilbringe en uke i denne byen; shopping, kulturhistorie og matkultur gir deg mange gode opplevelser å ta med seg hjem til Norge.

Inkludert i turen er:
Fly direkte t/r Gardermoen – Faro
Skatter og avgifter
Frakt av golfbag
Transport flyplass – hotell
Opphold i delt dobbeltrom i 7 netter
Buffet-frokost 7 netter
Velkomstmiddag på hotellet
Avslutningsmiddag m/drikke
5 runder golf på nevnte baner
Uformelle golfturneringer
Reiseledertjeneste

 

Pris pr pers i delt dobbeltrom kr 10.350,-

Tillegg enkeltrom kr 1.500,-

(Depositum på 3.000,- blir fakturert ved påmelding)

 

Hotel Maria Nova Lounge Hotel****

er et nyrenovert hyggelig 4 stjerners hotell beliggende med fantastisk utsikt på en høyde i kort gangavstand til gamlebyen i Tavira. Hotellet har utendørs og innendørs svømme-basseng, velværesenter, trimrom, hyggelige restaurant og bar. Rommene er utstyrt med satellitt TV, det er fri trådløst internett tilgang på hotellet.

Golfbanene
Benamor ligger kun 8 minutter fra Tavira, og er kjent for sitt gode klubbmiljø og hyggelige klubbhus. Quinta da Ria og Quinta de Cima er begge av høy kvalitet, Ria spilles flere hull med utsikt til havet, Cima har flere år holdt internasjonale turneringer. Castro Marim har 3 x 9 hull i et ondulert landskap med et herlig klubbhus, og nabobanen Quinta do Vale ligger rett ved den Spanske grensen, hullene spilles i elvedeltaet og i åsene rundt klubbhuset.

Tilbakemledinger

Dette sier tidligere deltakere

Tusen takk til Ove Salvesen, og Lisa Salvesen også, for en fantastisk uke. Veldig hyggelig at Lisa spilte så bra og vi hadde en kjempekoselig dameball. Vi gleder oss til neste tur!

Britha Amundsen

Gruppetur til Portugal, 2018

Ove Salvesen er super som reiseleder. Alltid hyggelig å være på tur med han, både for gammel og ung. Logistikken er på topp, golfbanene er nydelige, smilet er alltid på lur og latteren sitter løst.

Ragni Skille Berger

Gruppetur til Portugal, 2018

Ove Salvesen hadde som vanlig gjort en god jobb med konkurranser, damedag etc. Palmeras var jo i tillegg også ganske spektakulært fra enkelte tee-steder. Alt i alt så var det en flott tur med morsomme baner å spille på.

Marion Carlmar

Gruppetur til Portugal, 2018