Høst turen 2019 går til vår favoritt 

TAVIRA I PORTUGAL

Tavira på Algarvekysten, Portugal
2. november - 9. november 2019
Fra kr. 11.700 ,- per pers
Tavira 2019

Bli med på en herlig golfopplevelse til vår favoritt destinasjon på Algarvekysten!
Maria Nova Lounge Hotel****
ligger sentralt plassert på en høyde rett over gamlebyen i Tavira, i kort gangavstand til hyggelige restauranter og utesteder i sentrum av Tavira.
Vi har fått oppgraderte rom med pool view.
5 herlige runder golf, 2 runder spilles på Benamor, 1 runde på Quinta de Cima, 1 runde på Quinta da Ria og 1 runde på Castro Marim. Det arrangeres uhøytidelige turneringer i løpet av uken der nede.

Vi har reservert 50 plasser til denne turen, som har avreise med direkte fly fra Gardermoen lørdag 2. november og hjemreise lørdag 9. november. Pr 17. august kun 3 plasser ledig

Inkludert i turen er:

FLY DIREKTE FRA GARDERMOEN TIL FARO
FRAKT AV KOFFERT OG GOLFBAG
TRANSPORT T/R FARO FLYPLASS OG GOLFBANER
GOLF: 2 x BENAMOR, 1 x QUINTA DE CIMA, 1 x QUINTA DA RIA,
1 x CASTRO MARIM
7 NETTER PÅ MARIA NOVA LOUNGE HOTEL **** MED FROKOST I
ROM MED POOL VIEW
VELKOMST OG AVSLUTNINGS MIDDAG PÅ HOTELLET
REISELEDERTJENESTE
PRIS PR PERS I DELT DOBBELTROM kr 11.700,-
TILLEGG ENKELTROM kr 1.500,-

 

 

 

Etter at vi besøkte Tavira tilbake i 2006, som den første gruppeturen Golf Travels arrangerte, har vi reist tilbake gang etter gang. Alle elsker gamlebyen i Tavira, med sine små trange smug og hyggelige restauranter. Når vi i tillegg kan spille så flotte baner rett i nærområdet, er valget enkelt.

Ove Salvesen, reiseleder

Maria Nova Lounge Hotel****

Maria Nova Lounge Hotel****
ligger sentralt plassert på en høyde rett over gamlebyen i Tavira, i kort gangavstand til hyggelige restauranter og utesteder i sentrum av Tavira. Tak baren er vårt samlingspunkt før vi går ut og spiser middag, der nytes utsikten over Tavira by. Vi har fått oppgraderte rom med pool view

Quinta de Cima og Castro Marim

Disse banene er blant favoritt banene i området rundt Tavira. Quinta de Cima og søsterbanen Quinta da Ria er alltid i fantastisk stand, noen hull har flott utsikt mot Atlanterhavet.
Castro Marim, med sitt fantastiske klubbhus, skilter med 3 x 9 hull og ligger ikke så langt unna Spanske grensen. 
Benamor er kjent for sitt gode klubbmiljø, restauranten ligger rett på tee 1 og ved green nr 9, og selv om banen ikke er så lang, har den mange utfordringer. Gled dere til en herlig golfopplevelse

Tilbakemledinger

Dette sier tidligere deltakere

Tusen takk til Ove Salvesen, og Lisa Salvesen også, for en fantastisk uke. Veldig hyggelig at Lisa spilte så bra og vi hadde en kjempekoselig dameball. Vi gleder oss til neste tur!

Britha Amundsen

Gruppetur til Portugal, 2018

Ove Salvesen er super som reiseleder. Alltid hyggelig å være på tur med han, både for gammel og ung. Logistikken er på topp, golfbanene er nydelige, smilet er alltid på lur og latteren sitter løst.

Ragni Skille Berger

Gruppetur til Portugal, 2018

Ove Salvesen hadde som vanlig gjort en god jobb med konkurranser, damedag etc. Palmeras var jo i tillegg også ganske spektakulært fra enkelte tee-steder. Alt i alt så var det en flott tur med morsomme baner å spille på.

Marion Carlmar

Gruppetur til Portugal, 2018